luni, 18 aprilie 2011

Hollywood: 8 vedete abuzate în copilărie

Au cunoscut succesul, unele dintre ele chiar de la vârste foarte fragede. Multe dintre aceste vedete au fost influenţate în mod negativ de abuzurile la care au fost supuse în copilărie. Unele, cu un psihic mai puternic, au reuşit să depăşească aceste cumpene. Află mai multe despre cele 8 vedete de la Hollywood abuzate în copilărie.



Marilyn Monroe

În multe biografii despre viaţa actriţei se relevă faptul că Marilyn a fost violată la vârsta de 8 ani într-un orfelinat, în care şi-a petrecut mulţi ani ai copilăriei.


Charlize Theron

Frumoasa actriţă a avut parte de un tată violent şi dependent de alcool, care o bătea pe ea şi pe mama ei. Pe când avea 15 ani a fost martora unei crime îngrozitoare. Din cauza abuzurilor la care a fost supusă, mama ei i-a omorât tatăl. "Totul s-a schimbat pentru mine din ziua în care tatăl meu a murit. Ani de zile am încercat să ascund adevărul, spunând că a murit într-un accident de maşină. Foarte târziu am reuşit să trec peste această traumă", explică actriţa.


Oprah Winfrey

Una dintre cele mai influente personalităţi din lume, femeia de culoare care a reuşit să facă istorie în televiziune, a născut la vârsta de 14 ani, un copil rezultat dintr-un viol înfăptuit de o rudă apropiată. Micuţul, născut prematur, a decedat la o lună de la naştere.


Teri Hatcher

Protagonista serialului "Neveste disperate" a fost violată de unchiul ei, în mod repetat, începând de la vârsta de 5 ani. Actriţei i-a trebuit mult timp să vorbească despre chinul la care a fost supusă de bărbat ani la rândul. Declicul s-a produs în momentul în care Hatcher a aflat că unchiul ei a mai violat o fată de 14 ani care s-a sinucis. În momentul acela a povestit poliţiei coşmarul prin care a trecut şi a colaborat la arestarea agresorului.


Macaulay Culkin

Încă de la vârsta de 4 ani, Macaulay a fost exploatat de părinţii săi care l-au băgat cu forţa în lumea show-biz-ului. La 13 ani a ajuns să fie cel mai bogat copil din lume. În urma conflictelor cu părinţii, care s-au manifestat şi prin abuzuri fizice, Macaulay a ajuns să piardă controlul asupra vieţii lui, devenind dependent de droguri, căsătorindu-se la 18 ani şi divorţând la 22 de ani. Acum, eroul seriei "Singur acasă", nu mai face mare lucru. Iată un copil fără copilărie...


Drew Barrymore

Actriţa a avut o copilărie de coşmar: a fost neglijată de părinţi şi abuzată fizic de tatăl ei. A devenit celebră la numai trei ani, după rolul din E.T. Din cauza traumelor, la numai nouă ani a început să fumeze, la 11 ani consuma alcool, la 12 ani a început să fumeze marijuana, iar la 13, când a şi fost internată într-o clinică de reabilitare, se droga cu cocaină. La 14 ani a avut o tentativă de suicid, motiv pentru care s-a întors în clinica de reabilitare. Din fericire, actriţa şi-a recăpătat echilibrul la maturitate.


Michael Jackson

De la o vârstă fragedă, Michael a fost abuzat fizic şi emoţional de tatăl său, îndurând bătăi şi înjosiri de tot felul. Marlon, un frate de-al lui Michael, îşi reaminteşte cum tatăl său îl ridica pe Michael ţinându-l de un picior şi „îl snopea în bătaie, lovindu-l pe peste tot corpul”. Joseph obişnuia să-şi pedepsească băieţii lovindu-i de pereţi. Michael a vorbit deschis despre abuzurile din copilaria sa în anul 1993, într-un interviu acordat moderatoarei Oprah Winfrey.


Ashley Judd

Actriţa a dezvăluit că a fost violată când era copilă. Într-o biografie recentă, "All That Is Bitter & Sweet", Ashley a explicat că părinţii ei au divorţat când ea avea 4 ani şi timp de mai mulţi ani a suferit de depresie. A locuit cu mama sa, o faimoasă cântăreaţă de country, şi a trecut prin mai multe episoade care au marcat-o. Ea a povestit că îşi aminteşte cum un bărbat mai în vârstă a dus-o într-un hambar, sub pretextul că îi va dărui un joc, şi a violat-o: "Copilaria mea a fost nestatornică, haotică, instabilă. Am fost un copil debusolat care a suferit de depresii crunte".



CE COPILARII PERFECTE AU AVUT!!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu