duminică, 1 mai 2011

5 lucruri pe care le poti face cu blugii vechi :) :)

Cu siguranta nu-ti lipsesc blugii din garderoba, ba dimpotriva! Ai o gramada de perechi pe care nu le mai porti, dar parca nici nu-ti vine sa le arunci. Noi iti propunem cinci idei inventive de lucruri in care iti poti transforma ex-jeansii preferati. 
5 lucruri pe care le poti face cu blugii vechi

1.    Haina pentru catelul tau
Blugii care iti placeau atat de mult, s-au uzat. Nu te intrista, pentru ca o sa ii mai vezi mult timp de acum incolo. Chiar daca nu pe tine... Cu putin efort, ii poti transforma intr-o haina pentru catelul tau. In special daca e de talie mica. Taie blugii pe linia cusaturii si foloseste-te de elastice, benzi, nasturi si orice fel de accesorii pentru a-i crea catelului tau haina perfecta.

2.    Transforma-i in pantaloni scurti

Daca blugii tai preferati s-au tocit in partea de jos sau s-au uzat in genunchi, nu trebuie sa ii arunci. Taie-i si transforma-i in pantaloni scurti. Nici macar nu este nevoie sa mergi la o croitorie pentru asta. Acum se poarta cei fara tiv, asa ca vei fi in voga. Daca nu iti place aceasta idee, lasa-i putin mai lungi si indoaie-i.

3.    Confectioneaza-ti o poseta din ei
Cu putina imaginatie, iti poti transforma blugii vechi intr-o poseta cool. Nu este obligatoriu sa folosesti doar jeans-ul, pentru ca orice combinatie de materiale este permisa. Foloseste piele sau materiale textile in culori tari, iar rezultatul cu siguranta te va da pe spate.

4.    Foloseste-i pentru a-ti confectiona accesoriile
Accesoriile hand made sunt noua fita in materie de moda. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa te abonezi la targurile de profil. Ti le poti crea chiar tu. La fel ca in cazul gentilor, ii poti combina cu strasuri, piele, dantela sau voal pentru a-ti confectiona niste accesorii unice.

5.    Transforma-i intr-o fusta sic
Daca pantalonii scurti nu sunt pe placul tau, iti poti transforma vechii blugi intr-o fusta. In plus, iti va ramane material si pentru cateva accesorii de efect! Spor la... taiat si decupat!
SUCCES!!!!! :):):)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu