vineri, 8 aprilie 2011

Hollywood: 4 vedete distruse de fitness

A arăta fabulos este o datorie, în primul rând profesională, pentru fiecare vedetă. Uneori, celebrităţile merg prea departe în încercarea de a arăta mereu tinere şi slabe. Multe staruri de la Hollywood sunt obsedate de exerciţii fizice, diete şi operaţii estetice. Fitness-ul a fost mereu cel mai puţin dăunător dintre aceste manii, dar asta nu înseamnă că nu le afectează în mod negativ look-ul. Iată care sunt cele 4 vedete distruse de fitness.



Madonna

Este cunoscut faptul că artista este dependentă de un stil de viaţă sănătos şi sport, mult sport. La cei 52 de ani, Madonna arată chiar mai bine decât multe starlete de 20 de ani. Mai ales atunci când este îmbrăcată, spun mulţi. Pentru a se menţine în formă, Madonna urmează diete stricte, ore de yoga, karate, înot, Pilates etc. Însă atunci când îşi descoperă trupul, vedem o piele aproape transparentă şi muşchi masculini. Numai divă nu-i mai putem spune...


Sarah Jessica Parker

Actriţa în vârstă de 46 de ani, devenită celebră datorită filmului "Sex and the City", este modelul multor femei. Acum 10 ani a uimit mapamondul când a apărut în public la numai o lună de la naştere într-o formă perfectă. Dar nu toată lumea adoră fizicul ei de acum. Turele zilnice de jogging şi exerciţiile Pilates  i-au descoperit muşchii mai mult decât era necesar, dându-i un look mult prea masculin.


Renee Zellweger

Actriţa a fost nevoită să se îngraşe şi să slăbească de multe ori, datorită rolurilor pe care le-a interpretat. Numai pentruJurnalul lui Bridget Jones a fost nevoită să se îngraşe 15 kilograme, iar apoi a trebui să le piardă rapid pentru rolul din musicalul Chicago. Acum, la 41 de ani, îşi expune foarte mândră muşchii deloc feminini de la mâini şi picioare. Renee urmează o dietă bazată pe peşte, orez, legume şi face 2-3 ore pe zi exerciţii cu un antrenor personal. La acestea se adaugă alte ore de înot, yoga, jogging, mers pe jos.


Donatella Versace

La cei 55 de ani ai săi, moştenitoarea imperiului Versace s-a decis să îngrozească plaja anul trecut, arătându-şi trupul respingător, mutilat de sport excesiv şi operaţii estetice. Cu pielea zbârcită şi foarte slabă, creatoarea de modă nu părea a fi deranjată de felul în care arata. Se pare că sutele de milioane de dolari din cont nu-i sunt de mare ajutor...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu