sâmbătă, 9 aprilie 2011

Ce produse nu trebuie sa lipseasca din trusa ta de manichiura !!

unghii-patrate-sau-rotunde


O manichiura impecabila este cea mai buna carte de vizita pe care o poti prezenta celor din jur. Iar pentru asta, ai nevoie de o trusa bine pusa la punct. Perfecte.ro a stat de vorba cu Alexia Cinzeaca, PR Manager Peggy Sage, care ne-a aratat care sunt cele mai bune produse pentru manichiura, de care nu ar trebui sa te lipsesti.




Pentru ca le supui constant unor factori distructivi, unghiile tale au nevoie de un tratament aplicat saptamanal: "Peggy Sage are cele mai multe tipuri de tratamente pentru unghii - daca le avem uscate, deshidratate, daca sunt roase, daca apar diferite striatii. In afara de uleiul de cuticule, exista si uleiul fortifiant, intaritorul pentru unghii, o baza anti-ingalbenire, gelul de calciu, baza anti-striatii. Sunt foarte multe variante, in functie de problema fiecareia", ne-a explicat Alexia.
Peggy Sage propune si o gama foarte variata de pile de unghii: "Acum sunt blocuri, buffere, pile pentru luciu, in diferite forme, cu doua fete, cu abraziuni diferite."

Cat despre cuticule, chiar daca inca se practica taierea lor, Peggy Sage nu sustine aceasta practica: "Peggy Sage nu recomanda taierea cutiulelor - cel mai bine este sa le impingem cu un betisor din bambus", ne-a sfatuit Alexia Cinzeaca .















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu