sâmbătă, 9 aprilie 2011

Vedete Hollywood: 5 ţinute penibile

Unele vedete perseverează în a adopta cele mai prost inspirate ţinute, iar altele vor, pur şi simplu, să şocheze negativ privitorii. Află care sunt cele mai nepotrivite 5 ţinute ale vedetelor de la Hollywood.



Madonna

A fost votată de zeci de ori ca fiind cea mai prost îmbrăcată vedetă de la Hollywood, dar nu se dezminte şi la fiecare ieşire în public şochează prin ţinutele lipsite de gust. "Când o vezi pe vedeta pop purtând blănuri, realizezi imediat de ce nimeni nu i-a mai copiat stilul din anul 1984. Chiar dacă vrea să arate tânără şi stilată, Madonna nu va arăta ca o felină dacă va purta o haină de blană", comentau, în 2009, reprezentanţii Asociaţiei americane pentru protecţia animalelor PETA. Iat-o aici pe Madonna, într-o apariţie "de senzaţie" semnată Louis Vuitton şi Anna Hu.



Cher


Artista a dorit mereu să-şi ascundă vârsta, apelând ba la operaţii estetice, ba la un stil vestimentar care nu a fost niciodată potrivit vârstei ei. Cher este inclusă în fiecare an în topul celor mai prost îmbrăcate vedete, dar asta nu pare să o deranjeze, pentru că perseverează. Iat-o aici la Gala de decernarea a premiilor MTV de anul trecut, la vârsta de 64 de ani.


Ke$ha


Această nou apărută artistă americană s-a remarcat mai mult prin nonconformism în vestimentaţie, muzică şi viaţă personală. Mereu amestecă haotic piesele vestimentare, ceea ce face să obosească retina privitorului. Şochează mereu, dar negativ, pentru că are un stil forţat, fără substanţă. Şi unde mai pui că în 2010 a fost votată "Cea mai prost îmbrăcată vedetă"?



Britney Spears

Ce se întâmplă cu Britney? A pierdut total controlul asupra carierei şi a stilului vestimentar. Nu-i aşa că te deprimi atunci când te uiţi la ea?


Sophia Loren

Este una dintre cele mai frumoase şi mai sexy femei ale tuturor timpurilor. Sophia Loren este o prezenţă rafinată la mai toate apariţiile publice, însă mai dă şi ea greş. În acestă fotografie nu prea este îmbrăcată adecvat vârstei onorabile de 76 de ani. Se mai întâmplă...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu