vineri, 15 aprilie 2011

Vedete Hollywood: Top 7 cele mai sexy poze nud :> :> :>

De ce pozează vedetele nud? De cele mai multe ori pentru a promova un produs, a convinge populaţia planetei să devină vegetariană, pentru a face în ciudă femeilor "muritoare de rând" sau pentru a ne confirma că Photoshop-ul funcţionează excelent. Iată 7 dintre cele mai sexy vedete care au pozat nud.



Jennifer Aniston

S-a întâmplat în 2008, când a pozat pentru revista americană GQ, purtând doar o cravată. Deşi Hugh Hefner de la Playboy i-a oferit 4 milioane $ şi mai apoi 10 milioane $ pentru a apărea în revista lui, Aniston a refuzat de fiecare dată.De ce a pozat nud Jenny în GQ ? Pur şi simplu... pentru câteva milioane de dolari.




Roselyn Sánchez

Are origini portoricane, este cântăreaţă, model, actriţă, star TV şi, bineînţeles, mare apărătoare a drepturilor animalelor şi un membru activ al PETA (People for the Ethical Treatment of Animals). A pozat astfel pentru a susţine campanii care luptă împotriva purtării de blănuri. A devenit şi purtător de cuvânt pentru Fundación de Niños San Jorge, care are ca scop ajutarea copiilor din familiile foarte sărace.


Heidi Klum

În 2009, la 35 de ani şi mamă a trei copii, a pozat nud în ediţia germană a revistei GQ. Heidi nu e deloc o tipă timidă, pusă pe distracţie, râde mereu şi arată extraordinar de fiecare dată.


Eva Mendes

Ai prefera să umbli goală decât să porţi blană? Eva ar face acest lucru şi vrea ca tu să ştii asta, pentru că este o mare iubitoare de animale. "Mă uit la căţeluşul meu şi mă gândesc: 'Bineînţeles că nu i-aş folosi blana pentru a-mi face haine. De ce aş fi de acord cu folosirea blănii de iepure, de exemplu?', se intreabă retoric Eva.


Monica Belluci

Actriţa nu s-a sfiit să apară goală în Vanity Fair, anul trecut, la vârsta de 46 de ani "Atunci când te laşi fotografiată, ajungi să te cunoşti mai bine. Am vrut să arăt cât de expresiv poate fi corpul uman. Şi mor de nerăbdare să aflu cine sunt, la bine şi la rău", a spus Belluci, care a declarat că se simte ca o "o pară coaptă. Perfect coaptă şi matură. Foarte dulce şi zemoasă". În martie 2011, Monica a pozat goală pentru GQ Italia, semn că adoră să "facă amor cu aparatul de fotografiat". Şi de ce nu ar face-o? Arată incredibil de sexy!


Sophia Loren

Actriţa italiană a pozat dezbrăcată la 71 de ani, pentru ediţia din 2007 a calendarului Pirreli. Loren este cea mai în vârstă femeie care a apărut în paginile calendarului, renumit pentru fotografiile artistice cu nuduri celebre.


Anne Hathaway

Actriţa a pozat nud alături de Jake Gyllenhaal pentru coperta revistei Entertainment Weekly, pentru a promova filmul în care au jucat împreună - "Love and Other Drugs". “Există un moment revoltător de jenă atunci când trebuie să-ţi scoţi hainele în faţa unor străini”, a spus Hathaway. “Nu mă duc la plajă îmbrăcată în bikini din anumite motive”, a continuat Anne. Ceea ce este “un lucru nefericit pentru restul lumii”, a completat-o Gyllenhaal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu