duminică, 15 mai 2011

Horoscop: În ce zodii ai dusmani!!!

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

În Rac, Balanţă şi Capricorn s-au născut duşmanii tăi. Tu eşti o persoană destul de simplă şi nu prea eşti adepta scenariilor de tot felul, a vicleniilor simple. Tu te cerţi, îţi trece şi apoi duşmanii îţi devin prieteni. Şi tot aşa.


Taur (21 aprilie - 21 mai)

Duşmanii tăi se regăsesc în zodiile Leu, Scorpion şi Vărsător. Dacă vrei să le intri în graţii, nu trebuie decât să mai laşi din orgoliu şi să nu-i contrazici mereu. Iar dacă ei vor să te înduplece, nu trebuie decât să-ţi pună în faţă nişte bani sau ceva de mâncare.


Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Tu nu te înţelegi cu nativii din Fecioară, Săgetător şi Peşti. Dar cum stai foarte bine la capitolul manipulare, îi poţi transforma foarte uşor în "prieteni", măcar atât timp cât ai nevoie de ei. Rac (22 iunie - 22 iulie)

Nu îţi sunt prieteni nativii din Berbec şi Balanţă. Dar cum eşti capabilă să îţi schimbi starea emoţională foarte rapid, există mari şanse să îi consideri prieteni şi pe aceştia, cel puţin până la cel mai mic pas greşit al lor. După, eşti capabilă să îi transformi în duşmani de moarte.


Leu (23 iulie - 22 august)

Nu te înţelegi cu nativii din Taur, Scorpion şi Vărsător. Dar poţi trece peste asta dacă ei îţi "suflă în pene", pentru trăieşti pentru a fi complimentată şi adulată.


Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Duşmanii tăi sunt născuţi în zodiile Gemeni, Săgetător şi Peşti. Stai şi le analizezi în detaliu toate faptele şi ajungi să îi urăşti şi mai mult. Răzbunarea nu este pentru tine, dar eşti capabilă să ţii ură unei persone o perioadă lungă de timp, fără să ai un motiv aparent real.


Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Tu nu prea suferi nativii din Berbec, Rac şi Capricorn. Dar ura ta nu are baze reale mereu, pentru că eşti uşor superficială şi ai obiceiul să urăşti o persoană încă de la prima ei apariţie. Pur şi simplu, pentru că nu îţi place, de exemplu, felul în care este îmbrăcată. 


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu prea îţi doreşti să ai tangenţe cu nativii din Taur, Leu şi Vărsător. Tu eşti misterioasă, vicleană, uneori răutăcioasă şi este foarte greu ca cineva să treacă peste tine. Mereu vei căuta informaţii secrete pentru a-ţi înfrânge duşmanul.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Duşmanii tăi se găsesc în zodiile Gemeni, Fecioară şi Peşti. Dacă cineva ia în derâdere bunătatea ta sau scoate tot felul de vorbe despre tine, va deveni duşmanul tău etern. Nu eşti adepta răzbunării, dar ignoranţa ta colosală. 

Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Duşmanii tăi sunt născuţi în Berbec, Rac şi Balanţă. Ai capacitatea remarcabilă de a fi deosebit de intimidantă pentru că laşi impresia ca ai totul sub control - indiferent de circumstanţe. Dar ai şi tu puncte slabe, desigur, pe care duşmanii le pot descoperi. Mai greu, dar nu imposibil.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Taur, Leu şi Scorpion sunt zodiile în care s-au născut duşmanii tăi. De obicei îţi creezi duşmani pentru că ai prea mult timp liber, pur şi simplu să-ţi faci viaţa mai animată. Iar duşmăniile tale sunt foarte pasionale şi de durată...


Peşti (19 februarie - 20 martie)

Duşmanii tăi sunt născuţi în Gemeni, Fecioară şi Săgetător. Tu pari foarte credulă şi nevinovată, însă în realitatea lucrurile stau tocmai invers. Dar poţi trăi şi cu ei alături, pentru că la capitolul toleranţă stai foarte bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu