marți, 14 iunie 2011

Yeeeeeeeeeeeey!!!! Vacantaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

Buna  tuturor!!! N-am mai scris pe blog deoarece ama vut niste treburi cu scoala adica cu mediile, cu testele  etc etc stiti voi  si nu mi-am mai gasit timp sa scriu pe blog :D . Acum ca a venit Vacanta Mare mi-am gasit timp sa scriu pe blog:* .

Pentru inceput vreau sa va zic ca maine voi merge in excursie cu clasa :X:X:X Abia asteplt si promit ca o sa va povestesc tot :*:*:* !!!

Acum vreau sa va dau catava idei pentru Vacanta Mare :

1. Pregateste-te ca la carte pentru vacanta cu gasca ta de colegi!Faceti un brainstorming si hotarati impreuna care sunt cele mai evenimente, cele mai hot locuri de "pierdut vremea" cand e prea cald si o lista a activitatilor care merita incercate sezonul asta!

2. Stabiliti o zi din perioada vacantei de vara si stabiliti o intalnire!Va fi ca un fel de pact intre colegi, pact care va va obliga ca, indiferent de locul in care sunteti si indiferent de ceea ce intreprindeti, sa lasati tot si sa va intalniti la un suc!

3. Organizeaza un pool party! Soarele isi incearca deja puterile pe noi, asa ca ia initiativa! Ia legatura cu patronii unei piscine, fa cheta printre prietenii tai si inchiriati locul! Va fi mult mai simplu decat la strand unde nu va sunt respectate intimitatea si starea de euforie si oricand va poate strica cineva distractia! Cu siguranta, dupa o petrecere ca asta, veti veni la scoala ca dupa excursie, gata sa impartasiti cele mai tari faze celor care au absentat!

4. Luati-o inaintea verii si faceti o programare la paintball pentru week-end! Desi dureros si nu tocmai pe gustul nostru, nimic nu se poate compara cu alergatura prin padure, la racoare, cu o "arma" cu bilute de vopsea in mana! Va veti putea mandri linistite cu atitudinea de tipul Lara Croft si "semnele de buna purtare" si va veti apropia de baieti!

5. V-ati plictisit de monotonia orelor? Jucati-le o festa profesorilor! Imbracati-va intr-o zi toti in rosu/verde/galben si vedeti ce reactie au dascalii care vor aprecia efortul vostru de a sta la ore chiar daca va este greu la inceput de sezon estival!

6. Inlocuiti clasica bataie cu punga cu apa cu un razboi in toata regula! Veniti de-acasa cu pistoale cu apa, mutati actiunea pe terenul de sport si...nu uitati sa purtati sutien (nu vreti sa se vada mai mult decat e cazul, nu?) ;)

7. O alternativa ar fi organizarea unui picnic in curtea scolii in pauze sau in timpul weekend-ului un pijama midnight picnic in parc! Faceti gasca, aduceti cu voi cosuletele cu snacks-uri si sucuri tinute la gheata si casetofoane cu chill music si distrati-va la iarba verde! Limitati-va la snack-uri, nu va complicati cu gratarul care e interzis in spatii publice si cu care riscati sa dati foc scolii (chiar daca "tristul eveniment" nu ar fi...chiar atat de trist!ENJOY THE SUMMER !!! :*   <3 <3Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu